New in: Bloemen Trui

Bloemen, Fave, Favoriet, Flowerpower, H&M, New In, Trui
Al langere tijd had ik deze trui op het oog, maar iets hield me tegen hem te kopen. De eerste keer dat ik hem afgelopen winter mee het pashokje in nam, was dit omdat ik een item nodig had om te “passen” (eigenlijk moest ik van outfit wisselen voor een onderzoek). Daarna is de trui toch wel in mijn hoofd blijven hangen. Ik ben er nog meerdere keren in de winkel naartoe gelopen, maar heb hem nooit echt gepast. Misschien komt dat ook wel doordat hij dertig euro kostte en me dat telkens net wat te veel was om uit te geven.

Afgelopen weekend ging ik weer bij de H&M langs. Ik had een shirtje uit de sale mee naar de kassa genomen, toen ik te horen kreeg dat het 1+1 gratis was op alle items uit de sale. Ik dus meteen weer terug rennen, want dat hoef je me niet twee keer te zeggen. Toen zag ik dat deze trui ook bij de sale hing! Nooit heb ik zo snel een item uitgezocht. Thuis ben ik hem gaan passen, maar eigenlijk wist ik het al wel: ik ben verliefd op deze trui! Het model, de afbeelding, alles spreekt me aan. Daarnaast is het me opgevallen dat ik niemand met deze trui heb zien rondlopen. Terwijl hij gewoon bij de H&M vandaan komt! Een pluspuntje voor mij in ieder geval. Dat maakt de trui weer wat unieker.


 

 

De aspecten die deze trui wat mij betreft zo mooi maken, zijn de volgende. Allereerst de uitlopende mouwen. Bij mijn schouders beginnen de mouwen al op de perfecte plek, niet te hoog niet te laag, waarna ze vanaf mijn ellebogen uitlopen. Wat me echt die 70’s vibes geeft. Daarnaast heeft de trui een wat hogere halslijn met een boord die met een andere techniek (net als aan de onderkant) gemaakt is dan de rest van de trui. Dit is een iets minder opvallend detail door de zwarte kleur die hiervoor gebruikt is.

En natuurlijk valt het printje niet te vergeten om te benoemen! De strepen op de mouwen geven de trui een stuk meer karakter. Tegelijkertijd komt de witte kleur terug in de bloemen wat de trui iets minder druk maakt. Vergeet trouwens niet op te merken dat ook in deze trui een knipoog naar de lila trend is verwerkt waar ik eerder deze week al over schreef.

Al met al valt wel te zeggen dat ik dol ben op deze trui! Het wordt nu natuurlijk warmer buiten waardoor truien al snel in de kast blijven liggen, maar zonder jas en met trui er buiten op uit gaan, is nog altijd een goede optie.

 

 

Xxx
Advertenties

10 gedachtes over “New in: Bloemen Trui

Reacties zijn gesloten.