Inspiratie: Lenteoutfits

Inspiratie, Kleding, lente, Outfit, Truitjes, Warmer weer
De lente is een moeilijke periode wat het uitzoeken van outfits betreft. De éne dag is het warm, de andere dag krijg je het maar niet warm. Wat te dragen deze periode? Dat is een vraag waarvan ik me kan voorstellen dat iedereen hem wel eens aan zichzelf stelt zo in de ochtend staand voor de kledingkast. Een paar tips lijken mij altijd welkom. Daarom dan ook een inspiratie blogpost hierover vandaag.

De inspiratie is vooral globaal gericht op de outfits. Wat ideeën die je als basis van je outfit kan gebruiken, waardoor je je persoonlijk draai in de outfit kan houden. Hopelijk heb je dan na deze blogpost gelezen te hebben weer genoeg inspiratie opgedaan om je lentekleding met een glimlach tegemoet te gaan.


 

 

Jurkjes

Denk ik aan warm weer, dan komen jurkjes en rokjes al snel in me op. Deze herfst en winter zagen we zomerse jurkjes al vaak gecombineerd met truitjes en blouses, dus waarom zou je dat nu ook niet kunnen doen? In de winter was deze combinantie soms wat koud. Daar is nu gelukkig geen spraken meer van. Nu het iets warmer is, is het aan de benen niet zo koud meer, maar lange mouwen zijn nog altijd fijn. Vooral een dun truitje of een blouse is een leuke optie om het voorjaar in door te brengen. Combinaties die je op de foto’s hierboven al voorbij zag komen.

 

 

Vrolijke broeken

Losse, fleurige broeken doen me meteen denken aan de lente. Broeken die de enkels laten zien zijn heerlijk om weer te dragen. Ja, het zijn nog steeds lange broeken, maar je outfit krijgt al weer een heel ander karakter door dat kleine lengteverschil. Een culotte of een pantalon is een goed stapje richting de korte broek die uiteindelijk weer gedragen kan worden!

 

 

Als laatst zou ik vooral als tip willen geven om wat dunnere truitjes te dragen waarvan je eventueel de mouwen wat omhoog kunt stropen. Deze optie overbrugt de meeste weersomstandigheden. Een fijne licht gekleurde jeans kan daar altijd goed bij.

Vergeet overigens die lichte kleuren vooral niet wat vaker uit de kast te halen. Net als buiten brengt dat extra beetje licht wat vrolijkheid in je outfit. Alle foto’s van dit bericht heb ik overigens van pinterest gehaald en kun je hier x vinden.

 

Xxx
Advertenties

9 gedachtes over “Inspiratie: Lenteoutfits

Reacties zijn gesloten.