My style music #14

Halsey, Leren, Music, Muziek, My Style Music, New Hope Club, Oh Wonder, Paramore, The Tide
Over minder dan twee weken beginnen mijn examens en ik moet me op de één of andere manier zover weten te krijgen om me te concentreren op alle leerstof die we de afgelopen jaren hebben gehad. Om eerlijk te zijn, heb ik daar nog best veel moeite mee. Ik wil gewoon graag van de middelbare school af en verder met een studie die ik echt heel leuk vind. Een van de manieren om mezelf enigszins te motieveren is het luisteren naar muziek. Geen wonder dus dat ik al weer een heel lijstje met muziek voor jullie verzameld heb en ook als de examens net voorbij zijn, zal er vast en zeker nog een hele lijst aankomen met liedjes die ik nu nog niet ontdekt heb, maar de aankomende weken tijdens het leren voorbij zullen komen.

Het liedje waar ik non-stop naar geluisterd heb sinds het is uitgekomen, is het laatste liedje van het lijstje hieronder: Hard Times van Paramore. Het liedje maakt me iedere keer zo vrolijk als ik ernaar luister. Op een gedeelde tweede plaats zijn de pas uitgebrachte liedjes van Oh Wonder: Lifetimes en Ultralife. Dit zijn meer liedjes die me aantrekken en me vooral laten luisteren, even alles om me heen laten vergeten. Misschien niet zo handig tijdens het leren, maar, hé, soms is wat afleiding ook wel goed.


 

Oh Wonder – Lifetimes

 

The Tide – Put The Cuffs On Me

 

New Hope Club – Makeup

 

HONNE – Good Together

 

Electric Guest – Oh Devil

 

Oh Wonder – Ultralife

 

Emma Bale, Milow – Fortune Cookie

 

Zedd, Allesia Cara – Stay

 

Train – The News

 

Lostboycrow – Real Name

 

Halsey – Now or Never

 

Paramore – Hard Times

 

 

Xxx
Advertenties

6 gedachtes over “My style music #14

  1. ey, luister eens naar het nieuwe liedje van fall out boy: young and menace. Vind je vast mooi!
    Verder is mijn absolute fave op het moment Casanova van Allie X, wel de snelle versie ofc 🙂

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.