This was my 2017: April

Ballonnen, Examens, Examenstunt, Gala, Galajurk, Laatste schooldag, This was my 2017, This was my 2017: April
April was een heel drukke maand. De grootste oorzaak van alle drukte was gala natuurlijk, een avond waar ik al een tijdje naartoe aan het leven was. Niet alleen omdat ik er zelf op mijn best uit wou zien, maar ook omdat ik samen met twee anderen de decoratie van de locatie van het gala organiseerde. Super leuk allemaal (!!), maar die laatste maand wordt het toch wel haasten en stressen om alles voor elkaar te krijgen.

Verder zijn die laatste weken voor de examens natuurlijk meer leuke en minder leuke activiteiten die erbij horen. Zo had ik mijn laatste schooldag en hielden we de examenstunt. Lees, en kijk, vooral verder om te zien wat ik heb gedaan de afgelopen maand.


 

 

1. Links en rechts boven. April begon met een dagje Arnhem. Niet zomaar een dagje, want ik ging met een vriendin mee om een mooie galajurk voor haar uit te zoeken. Na een boel galajurken voorbij te hebben zien komen, heeft ze een jurk gevonden waar we het allemaal over eens waren: de perfecte jurk voor haar! Na het kopen van de jurk zijn we nog wat andere winkels binnen gegaan. Daar heb ik onder andere bij de H&M, zoals je op de foto kunt zien, wat dingetjes gekocht.

2. Tweede rij links. Vooral aan het begin van de maand hebben we kunnen genieten van de lente, maar ook daarna was er genoeg om naar te kijken. Iedere keer zijn er weer andere bloemen die de buitenwereld net wat meer opfleuren. Soms even stoppen om van al de bloemen te genieten is zeker de moeite waard.

3. Tweede rij rechts en daaronder. Tijdens Pasen hebben we met het hele gezin vooral lekker gegeten. Een uitgebreid ontbijtje en ’s avonds met z’n allen gourmetten. Gezellig wat tijd met elkaar.

4. Links onder. Yeay! Ik ben vanaf nu officieel een zeemeermin! Nog voor mijn verjaardag had ik deze zeemeerminnendeken van een vriendin te goed. Ze heeft hem helemaal zelf gemaakt en ik had me niets beters kunnen voorstellen als verjaardagscadeau. Hij is echt super mooi geworden. Vooral ook door het schubbenpatroon waaruit de deken bestaat. Love it!

 

 

5. Rechts boven. De laatste drie dagen school waren bomvol leuke dingen. Op woensdag hielden we onze examenstunt. Als vwo-groep hebben we een stuk of duizend ballonnen opgeblazen en daarmee een enorme ballenbak gemaakt tussen de kluisjes. Het zag er heel gaaf uit! Één probleempje: iedereen die binnenkwam, ging expres op de ballonnen staan waardoor de ballonnen binnen een half uur bijna allemaal geknapt waren. De foto die ik maakte was dan ook nadat dit slagveld groot en deels al gebeurd was.

6. Links boven en links tweede rij. Op de donderdag konden we voor de laatste schooldag uit drie activiteiten kiezen om te gaan doen. Ik ging naar Movie Park Germany. Super leuk om daar eens geweest te zijn! Het was een heel leuke en gezellige dag!

7. Tweede rij rechts en daaronder. Op 21 april was het dan zover: gala. ’s Ochtends was het enorm stressen. De zaal van het gala moest nog helemaal worden ingericht, maar de spullen die al weg hadden moeten zijn, stonden er nog. Een en al chaos. Uiteindelijk is alles met een heleboel hulp van een aantal super aardige mensen gelukt en daar ben ik best wel trots op. Dit natuurlijk door de Squad waarmee ik de versiering van begin af aan gedaan heb. Op een gegeven moment ben ik naar huis gegaan. Daar heb ik zelf mijn make-up gedaan waarna ik vliegensvlug richting de kapper moest. Na de kapper nog snel wat foto’s maken waarvan jullie een aantal op mijn blog hebben kunnen zien. Vanaf dat moment kon ik alles loslaten. Ik ben met mijn vader Sven op gaan halen en samen zijn we de markt op gekomen in de Mini van de buren. Dit was vooral een heel bijzonder moment, waarna het feest kon beginnen. Al met al was het ook echt een avond waarvan ik genoten heb!

8. Links onder. Nu het vakantie is moet ik eigenlijk leren, maar een middagje met mijn zus naar de Ikea gaan sla ik natuurlijk niet af. Gezellig door de winkel struinen en natuurlijk even een foto nemen bij een van de vele spiegels.

9. Rechts onder. Leren voor de examens is waar ik in de vakantie vooral mee bezig probeer te zijn. Let vooral op het woord “probeer”. Het leren staat me toch een beetje tegen waardoor ik de eerste week van de vakantie vrij weinig heb geleerd. Ik probeerde het wel, maar echt lang bleef mijn concentratie niet. Dit komt toch wel door het feit dat ik klaar ben met school. Ik wil graag verder en dan vooral van de middelbare school af zijn. Dat kan natuurlijk pas nadat ik mijn examens gehaald heb, dus dat wordt nog even doorzetten de aankomende weken.

Overigens wil ik hierbij nog even duidelijk aangeven dat ik door de examens die volgende week starten de aankomende 2 à 3 weken niet zeker weet of er wel of niet iedere maandag en vrijdag een blogpost online komt. Ik heb geprobeerd vooruit te werken, maar of alles lukt weet ik niet helemaal. Hopelijk hebben jullie er begrip voor als er een keer geen blogpost online komt!

 

Xxx
Advertenties

4 gedachtes over “This was my 2017: April

Reacties zijn gesloten.