Blog Update

Blog Update, My style Michelle, Mystylemichelle, Update, Winactie, Woensdag, Youtube
Misschien heb je het al gezien of misschien heb je het juist gemist: ik ben bij mijn blog een Youtubekanaal begonnen en dat is nog niet het enige project waar ik al wat langer mee bezig ben. Om jullie te laten weten met welke dingen ik bezig ben, heb ik deze blogpost als extra bericht aan deze week toegevoegd.

Om te beginnen wil ik jullie niet laten schrikken. Er gaat namelijk niet heel veel veranderen aan mijn blog. Ik ga vooral wat toevoegen. Dit is in de vorm van vier “projecten” waar ik ieder apart wat over zal vertellen. Dit zijn de projecten: Youtube/filmpjes (zoals al bekend was), een nieuwe categorie die op de woensdag online zal gaan komen, mystylemichelle.com, de eerste winactie op mijn blog.


 

Youtube
Sinds maandag ben ik op Youtube te vinden als My Style Michelle. In eerste instantie ben ik van plan rustig mijn weg te zoeken in het maken van filmpjes. Daarom zal ik me voor nu houden aan het feit in ieder geval eens in de drie weken weken wat op Youtube te zetten. Op deze manier kan ik de tijd nemen om wat leuks op te nemen en om dit ook echt goed te editen, zonder een strakke deadline die me achterna zit. Natuurlijk kunnen er zomaar meer filmpjes online komen. Gaat alles goed, dan zal ik hoogst waarschijnlijk een echt uploadschema maken.

 

Een nieuwe blogpost categorie
Een vrij spontaan, maar wel heel leuk idee van me, is om op de woensdagen blogposts online te zetten onder de categorie “My Style On You”. Dit zullen korte blogposts worden waarin ik een outfit van iemand anders laat zien die ik leuk vind. Het lijkt me leuk om ook outfits van volgers en andere blogs te gebruiken. Heb je dus nog een leuke foto waarop je een leuke outfit draagt? Stuur me dan een mailtje! Misschien kom je binnenkort dan wel op mijn blog te staan 🙂

 

Mijn blog krijgt een .com link!
Al een aantal jaar staat achter mijn blognaam een extra tussenvoegsel voordat .com komt. Nu heb ik het gevoel er klaar voor te zijn dit weg te laten halen om van mijn blog mystylemichelle.com te maken. Het klinkt dan niet voor iedereen heel spectaculair, maar wat mij betreft ziet het er wat professioneler uit. Als het goed is blijf je overigens op mijn blog uitkomen als je naar mystylemichelle.wordpress.com gaat en ook als je me volgt zou hier als het goed is niets aan veranderen. Vanaf aankomende maandag zul je mijn blog kunnen vinden als mystylemichelle.com. Ik ben er nu al enthousiast over!

 

Winactie
Bijnaaa, heb ik de 250 vaste volgers op mijn blog bereikt. Wanneer ik dit heb bereikt wil ik graag een winactie houden waarover ik tegen die tijd meer informatie zal geven. De winactie wil ik vrij makkelijk proberen te houden door al mee te kunnen doen als je me volgt. Hoe en wat verder zal nog duidelijk worden.

 

Xxx
Advertenties

9 gedachtes over “Blog Update

  1. Wat leuk dat je ’n youtubekanaal begonnen bent! Ik ben er ook al even mee bezig om beelden te schieten (sinds vorige zomer om exact te zijn), maar durf er eigenlijk niet goed mee online te gaan… Beetje uit angst dat mensen het niet goed gaan vinden, maar misschien moet ik het ook gewoon eens doen! 🙂 superfijn dat je met een aantal nieuwe projectjes start, veel succes ermee! 😘

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s