My Style Music #16

HAIM, Jasmine Thompson, Music, Muziek, My Style Music, Selena Gomez, Smallpools, The Vamps
De muziek staat deze keer wat meer in de feeststemming. Liedjes die me aan lange zomeravonden en warm weer doen denken, maar vooral ook geschikt zijn voor een leuk feestje. Mijn ultieme favoriet van het lijstje is Bad Liar van Selena Gomez. De videoclip van het liedje is bijna een film en volgens mij gaat de volgende videoclip ook door op het verhaal. Heel gaaf dus! De moeite waard om eens te bekijken! Het liedje zelf is heel meeslepend. Een beetje vertellend zijn sommige delen, die het liedje daardoor erg gevarieerd maken. Sweeth Tooth van Scott Helman doet me weer een beetje denken aan Twenty One Pilots. Vooral het ritme van de drums doet me hieraan denken. Toch heeft Sweeth Tooth een geheel eigen geluid.

Words van Jasmine Thompson heeft een super fijn tempo. Niet te snel, gewoon lekker als achtergrond. Het is echt een liedje om in de sfeer te komen. Zelf wordt ik er in ieder geval heel vrolijk van! Overigens zijn alle liedjes wederom te beluisteren via mijn zomerafspeellijst op Spotify, al kun je ze natuurlijk ook gewoon ergens anders opzoeken.


 

Alex Aiono – Question

 

Smallpools – Million Bucks

 

Selena Gomez – Bad Liar

 

Junge Junge – I Don’t Love You (I’m Just Lonely)

 

Bebe Rexha, Lil Wayne – The Way I Are (Dance With Somebody)

 

HAIM – Little Of Your Love

 

Astrid S – Paper Thin

 

Mike Perry, The Vamps, Sabrina Carpenter – Hands

 

Sigala, Digital Farm Animals – Only One (Radio Edit)

 

Felix Jaehn, Hight, Alex Aiono – Hot2Touch

 

Jasmine Thompson – Words

 

Scott Helman – Sweet Tooth

 

Xxx
Advertenties

5 gedachtes over “My Style Music #16

Reacties zijn gesloten.