My Style Hair: Kapsels Voor De Zomer

Beachy, Classic, Cute, Haar, Haarstijl, Hair, Kapsel, Kapsels, My Style Hair, Zomer
Zomer, ik ben er dol op! Warm weer, vakantie, lekker doen waar je zin in hebt. Het betekent ook dat ik ’s ochtends meer tijd hebt om mijn haar te doen. Zo kan ik eens wat meer doen dan alleen mijn haren borstelen en het in een snelle staart doen. Voor die momenten waarop ik zin heb om wat meer met mijn haar te doen, heb ik weer eens twee kapsels klaarliggen. Beide kapsels die fijn zijn om te dragen in de zomer. De een is wat vrolijker, de ander wat klassieker. Het is maar net in welke hoek je het wil zoeken. Stapje voor stapje laat ik jullie zien hoe ik de kapsels maak. Te beginnen met het vrolijke, beachy kapsel.


Vrolijk & beachy

 

Begin met het delen van je haar in drie(?) delen. Hiermee bedoel ik dat je voor twee plukjes apart houdt van de rest van je haar.

 

 

Pak nu aan beide kanten nog een plukje haar en maak hier aan iedere kant een dun vlechtje van. Voor dit plukje kun je ongeveer even veel haar pakken als bij de eerder gescheiden plukjes.

 

 

Maak nu eerst een staart van het losse haar en voeg er voordat je er een elastiekje om doet de twee vlechtjes aan toe (houd de voorste plukjes los). De vlechtjes kun je het best als laatst toevoegen zodat deze goed zichtbaar langs de zijkant van je hoofd lopen. Nu is je kapsel klaar om een hele dag mee door te kunnen. Deze staart is net even wat anders dan je normale staart, maar blijft super comfortabel om te dragen. Het is vooral een kapsel waar je niet meer naar om hoeft te kijken als je hem eenmaal gemaakt hebt. Fijn dus als je een dagje weggaat.

 

Classic

 

Deze haarstijl begin je met het bijelkaar pakken van al je haar. Dit doe je op de hoogte van een lage staart.

 

 

Draai je haar nu strak alsof je er een knot in wil maken. Maak de knot zelf alleen niet.

 

 

Nu wordt het iets “moeilijker”. In plaats van een knot doe je het gedraaide haar naar boven tegen je hoofd en (als je haar lang genoeg is) nog een keer naar onder. Zie hiervoor hoe mijn haar op de foto’s zit voor wat meer duidelijkheid. Probeer de uiteinden van je haar onder het gedraaide deel te steken zodat er geen rare uiteinden uitsteken.

Houdt het hele gebeuren stevig tegen je achterhoofd en maak het vast met een boel bobby pins. Doordat het haar gedraaid is blijft het al aardig in model. Wel is het handig om de bobby pins van verschillende kanten in het haar te steken. Dit is om te voorkomen dat een gedeelte naar één kant gaat hangen.

 

 

Het eindresultaat is een wat netter, opgestoken kapsel. Leuk als je op vakantie ergens wat gaat eten, maar ook super fijn als je met hitte niet zo tegen je haar in je nek kunt. Vaak wordt op zo een moment gekozen voor een staart, alleen heb je dan alsnog die staart in je nek hangen. Bij dit kapsel is alles netjes opgestoken, dus zul je nergens last van hebben!

 

Xxx
Advertenties

6 gedachtes over “My Style Hair: Kapsels Voor De Zomer

Reacties zijn gesloten.