Mijn Sjaaltjes Bij Elkaar

Basic, Collectie, Favorieten, Knopen, Kringloop, Sjaal, Sjaaltje, Sjaaltjes, Zomer
Op het moment ben ik dol op sjaaltjes. Ze laten mijn outfits nog net wat leuker uitkomen of fleuren ze juist wat meer op. Eerder liet ik al zien hoe ik mijn sjaaltjes knoop (zie hier). Sindsdien zijn er weer wat sjaaltjes aan mijn collectie toegevoegd die ik natuurlijk weer even laat zien. Een soort een update.

Mijn sjaaltjes koop ik het meest bij de kringloopwinkel/ tweedehands. Dit komt voornamelijk doordat ze heel lastig in de winkels te vinden zijn, maar ook doordat ze bij de kringloop al snel meer unieke sjaaltjes hebben liggen. Veel sjaaltjes dus die je niet snel ergens anders tegen zult komen. Een super goede plek om eens te kijken voor een mooi zijden sjaaltje. Wel moet je echt geluk hebben om een leuke te vinden. Vaak hangen er een heleboel, maar zijn ze in een wat raar patroontje, van een lelijke stof of niet meer helemaal heel. Vooral voor dit laatste moet je goed oppassen als je bij de kringloop kijkt.


 

 

Dit sjaaltje zagen jullie in mijn vorige outfit of the day al voorbijkomen. Het is een wat netter, maar o-zo vrolijke sjaal. Hij is ook wat langer dan de meeste sjaals die ik heb waardoor hij al snel een opvallend element in mijn outfit is. Heel handig om een wat saaiere outfit mee op te fleuren. Het stofje is vrij dun wat de sjaal extra fijn voor de zomer maakt.

 

 

Vergeleken met de vorige sjaal is deze misschien niet zo opvallend. Wel heeft hij een heel klassieke uitstraling. Niet iedere donkere/basic outfit heeft erg opvallende accessoires nodig. Met dit sjaaltje houd ik het wat meer ingetogen. Al vind ik hem van alle sjaaltjes misschien wel het best passen bij de bodysuit die ik in de foto’s draag.

 

 

Dit is het sjaaltje waar het allemaal mee begon en ook wel het sjaaltje dat ik het meest draag. Hij past mooi bij mijn haarkleur en de combinatie van bruine kleuren in het sjaaltje staat op de een of andere manier bij heel veel verschillende items en kleuren goed. Ook de stof van dit sjaaltje is wat anders dan van de meeste andere sjaaltjes. Iets dikker en daardoor ook steviger, maar ook wat minder glad. Dit zorgt ervoor dat het sjaaltje heel goed blijft zitten.

 

 

Nog niet heel lang heb ik dit sjaaltje in bezit. Gedragen heb ik hem dan ook nog niet. De champagne kleurige rand van het sjaaltje is nog even een dingetje tijdens het combineren. Het is niet echt een kleur die ik al vaker gedragen heb. Het meer burberry patroontje van de rest van het sjaaltje was wat me niet deed twijfelen om hem mee naar huis te nemen. Thuis kwam ik er pas achter dat de figuren op het sjaaltje zadels en stijgbeugels zijn. Best een grappig detail, ook al heb ik niet heel veel met paardrijden. Op de manier waarop ik het sjaaltje draag zul je de figuurtjes overigens niet heel goed kunnen zien. Het sjaaltje is van bijna eenzelfde stof gemaakt als de vorige wat hem in ieder geval heel prettig te dragen maakt.

 

 

Dit is een schattig sjaaltje dat door de witte kleur al snel bij mijn zomeroutfits zal staan. Het stofje is wat gladder en het sjaaltje zelf is niet heel groot. Hierdoor vouw ik hem vaak in een wat smallere strook. Wat mij betreft is dit vooral een goed basic sjaaltje.

 

 

Stiekem is dit het eerste sjaaltje dat ik kocht uit deze blogpost. Dit sjaaltje kocht ik vorig jaar namelijk al. Het is meer het “typische” sjaaltje als je kijkt naar het model. Toch had ik al meteen na het kopen geen idee hoe ik hem wou dragen. Ik kocht hem vooral voor het printje met het idee in mijn achterhoofd dat ik de stof altijd nog kan gebruiken om weer wat anders van te maken. Hij hangt nog steeds heel in mijn kast, al heb ik nu wat meer ideeën om hem leuk te kunnen dragen. In ieder geval is het geen miskoop geweest! (Het labeltje kan ik er denk ik wel beter even afknippen..)

 

 

Dit sjaaltje zagen jullie al eerder. Het is van een heel luchtig stofje gemaakt wat het knopen van dit sjaaltje wat speelser maakt. Natuurlijk voegen de verschillende kleuren en het opvallende patroontje aan dit speelse uiterlijk toe. Het speelse patroontje doet me overigens denken aan tropische landen en warme vakanties. Deze vakantie zal hij vast en zeker een aantal keer gedragen worden!

 

 

De laatste sjaal is een lange blauwe met groene en witte strepen langs de buitenste randen. Het is een heel nette sjaal en ook een iets warmere. Ik denk dat ik hem deze zomer vooral in de kast zal houden door het dikkere stofje waarvan hij gemaakt is. Wel vind ik de diepe kleur blauw erg mooi! Voor het najaar zal ik hem in ieder geval veel in gedachten houden.

Dat waren dan alle sjaaltjes die ik het afgelopen halfjaar kocht. Dit soort sjaaltjes vind ik, zoals jullie waarschijnlijk al wel door hebben, gewoon echt heel mooi! Het fijne is dat je ze niet per se netjes hoeft te combineren, maar dat je ze ook bij een heel casual outfit kunt dragen. Knoop er ook eens een om. Ik weet zeker dat het je leuk zal staan 🙂

 

Xxx
Advertenties

Een gedachte over “Mijn Sjaaltjes Bij Elkaar

Reacties zijn gesloten.