This Was My 2017: Juni

Amsterdam, Diploma-uitreiking, Geslaagd, Hardlopen, mystylemichelle.com, This was my 2017, This was my 2017: Juni
Juni is voorbij en dat betekent dat we al weer over de helft van het jaar zijn! Het gaat zo snel en er is al zo veel gebeurd (denk bij mij vooral aan school). Iedere dag die voorbij gaat, is weer een dagje dichterbij het studentenleven. Dat leven is in deze blogpost nog even niet aan de orde. De afgelopen maand heb ik wel te horen gekregen dat het studeren door gaat, want ik ben geslaagd! Naast mijn cijferlijst heb ik mijn diploma mogen ontvangen, waardoor ik nu helemaal van de middelbare school af ben. Het is voor mij dan ook al een paar weken vakantie. Al heb ik die weken vooral veel werkende doorgebracht.

Verder was het weer gezellig met vrienden en heb ik veel hardgelopen de afgelopen maand. Allemaal dingen die jullie kunnen lezen en natuurlijk weer zien in deze blogpost over de maand juni.


 

 

1. Links boven. De Ikea-selfie is back! Ik ging met mijn moeder naar de Ikea om wat planten uit te zoeken en stiekem natuurlijk ook om alvast wat inspiratie op te doen voor als ik volgend schooljaar een kamer heb. Niet dat ik op dat moment al wist of ik geslaagd was of wat voor een kamer ik kan bemachtigen.

2.Rechts boven. Jullie zagen het al in een andere blogpost voorbij komen: ik won een drietal kaarten van Lianne Middeldorp. Ik heb ze nog geen plekje gegeven, maar ben van plan ze ergens op mijn nieuwe kamer te gaan hangen.

3. Tweede links en rechts. 14 juni rond een uur of twee kreeg ik dan eindelijk het verlossende telefoontje. GESLAAGD! Wel met een 4,1 op geschiedenis.. Die is dik gecompenseerd met mijn 8,2 op economie! Uiteindelijk maakte het me allemaal niet heel veel uit wat mijn cijfers zouden zijn, als ze maar goed genoeg zouden zijn om te slagen en dat is gelukt 🙂 De volgende dag mochten we onze cijferlijst ophalen, waarna ik met wat vrienden ons slagen heb gevierd bij een super leuke ijssalon bij ons in de buurt.

4. Derde en laatste links. Mijn naamgenootje en super lieve vriendin vierde haar verjaardag. We gingen met z’n allen varen en in een meertje gezellig zwemmen/afkoelen (het was niet heel diep, dus we stonden vooral).

5. Derde rechts. Als je met moederdag een lekker ontbijtje verzorgd, moet dat met vaderdag ook. Ik ging op tijd mijn bed uit en maakte een hele stapel bananenpannenkoekjes en wat croissantjes klaar voor het ontbijt. Lekker!

6. Rechts onder. De afgelopen maand ben ik meerdere keren gaan kijken naar kamers. Ik moet tenslotte ergens verblijven als ik ga studeren. Heen en weer rijden is dan nog best ver, maar wel heel gezellig met mijn vader.

 

 

7. Links boven, rechts boven en tweede links. Direct na de examens ben ik begonnen met hardlopen om in iets meer dan een maand de vijf kilometer te kunnen hardlopen. Dit is gelukt, want ik heb samen met Inge de hele wedstrijd uitgelopen zonder te stoppen met hardlopen. Een paar weken voor de wedstrijd zijn we nog in het bos gaan lopen. Niet te doen met dat zand..

8. Tweede rechts. Mijn blog is nu officieel een .com site! WHOOP WHOOP!

9. Derde links, derde rechts en laatste links. Het weekend voor mijn diploma-uitreiking ging ik samen met mijn broer naar Amsterdam. We zijn als een sneltrein door de sale gegaan en hebben beide wat leuke items gekocht. Ik kocht er onder andere het shirtje en de rok die ik tijdens mijn diploma-uitreiking droeg. Het was ook wel mijn doel een leuke outfit te scoren. Missie geslaagd!

10. Laatste rechts. De laatste dag van de maand, 30 juni, kregen we allemaal ons diploma. Met een super leuk praatje van mijn mentor, een heleboel praatjes over mijn klasgenootjes en na die tijd nog een super lief gesprek met mijn geschiedenisleraar, heb ik mijn middelbareschooltijd afgesloten. Natuurlijk zal ik de mensen en dan vooral mijn vrienden erg gaan missen, maar ik ben nu echt toe aan een andere school en dan vooral een leuke opleiding.

 

Xxx
Advertenties