My Style Music #17

Allie X, Jasmine Thompson, Lemaitre, Muziek, My Style Music, Naaz, Playlist, Summerlist, Zak Abel
Voor in de auto, voor op vakantie, voor een gezellige middag: verschillende soorten muziek voor ieder moment van je dag en voor iedere emotie iets. Dromerige liedjes, dance, retro vibes, noem maar op. Dat is een beetje wat je kunt verwachten van de muziek op deze vrijdag. Naaz met het liedje Words is denk ik mijn favoriet van het moment. Naaz komt gewoon uit Nederland en is door Hollands Got Talent bekend geworden. Echter, kende ik haar tot een paar weken terug nog niet. Words is een liedje dat vooral een heel eigen karakter heeft en dat heel pakkend is.

Een andere favoriet is het liedje “All I Ever Do (Is Say Goodbye)” van Zak Abel. Nog een artiest waar ik nog maar kort geleden voor het eerst naar luisterde. All I Ever Do heeft een wat sneller ritme en is daarom weer totaal wat anders dan Words van Naaz. Toch is ook dit een erg pakkend liedje. Naast deze twee nummer heb ik natuurlijk nog een hele lijst hieronder klaarstaan. Wil je alle liedjes makkelijk bij langs? Luister dan naar ze allemaal via mijn spotifylijst: x.


 

Léon – Tired of Talking

 

Zak Abel – All I Ever Do (Is Say Goodbye)

 

Rain Man & MAX – Do You Still Feel?

 

Blossems – Honey Sweet

 

Naaz- Words

 

Allie X – Paper Love

 

Tove Styrke – Say My Name

 

Mura Massa & Charli XCX – 1 Night

 

Jasmine Thompson – Someone’s Somebody

 

Calvin Harris, Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean – Feels

 

Lemaitre- Playing To Lose

 

 

Xxx
Advertenties