Update

Bijpraten, Categorieën, Praag, Studeren, Update
Na maandag beloofd te hebben uitleg te geven over de afgelopen maanden, is het vandaag de tijd om hier wat aandacht aan te besteden. De afgelopen maanden zijn, zoals dat altijd gebeurd, in een enorm tempo voorbij gegaan. In de zomervakantie ben ik twee weken naar Italië geweest. Hier maakte ik de foto’s van mijn laatste blogpost van die tijd. Daarna heb ik nog wel een aantal blogposts voorbereid, alleen heb ik die nooit helemaal afgemaakt. Waarom niet? Nadat ik terug kwam uit Italië besteedde ik een weekje thuis, waarna ik alweer richting Praag vertrok met een vriendin. Die week had ik geen laptop tot mijn beschikking en toen ik die daarna wel had, begon een heel nieuwe periode op de uni voor me. Ik ben begonnen aan mijn studie en heb daar de afgelopen tijd mijn draai in gevonden. Mijn kamer inrichten, wennen aan de studie, wennen aan alles wat weer totaal anders is dan je gewend bent. Het bloggen is er totaal bij in geschoten. Overigens heb ik de twee weken Italië en het reisje naar Praag gevlogd. Ben je daar nog benieuwd naar? Neem dan even een kijkje op mijn Youtube-kanaal.

Inmiddels heb ik mijn eerste tentamenweek achter de rug en is deze week de tweede periode begonnen. Ik heb er weer zin in om blogposts te schrijven en creatief bezig te kunnen zijn. Wel heb ik besloten het iets anders aan te pakken. De woensdagberichten laat ik op het moment nog even achterwegen. Dit om het bloggen rustig op te pakken en vooral niet te snel van start te gaan. Ik wil gaan proberen om vaker outfits te posten en de verschillende categorieën die op mijn blog voorbij komen een meer regulier karakter geven. Hiermee ga ik de aankomende tijd experimenteren. Categorieën die je de aankomende tijd kunt verwachten zijn: OOTD (outfits), trends, inspiratie, muziek en inrichting. Inrichting zou ik zien als een tijdelijke categorie. De inrichting van mijn kamer komt stukje bij stukje bij elkaar. Dit zal dan ook stukje bij stukje terug komen op mijn blog tot ik helemaal tevreden ben over de inrichting. Hoelang deze categorie zal blijven, is dus afhankelijk van hoe lang ik er over doe om helemaal tevreden te zijn met de inrichting. Naast deze categorieën, zouden er best meer kunnen komen. Fotografie lijkt me bijvoorbeeld interessant om mee te experimenteren en om deze foto’s, die niet per se met mode te maken hoeven te hebben, in blogposts te delen. Hoe ik dit idee tot uiting zou kunnen brengen, weet ik alleen nog niet helemaal.

Al met al zullen de veranderingen op mijn blog niet al te veel impact hebben en vooral tot stand komen tijdens de volgende weken. Ben je benieuwd? Blijf mijn blog dan volgen via wordpress, per emailof via Instagram.

 

Xxx
Advertenties

6 gedachtes over “Update

Reacties zijn gesloten.