TREND – sokhakken

Blokhakken, Inspiratie, Najaar, Pinterest, Pumps, Sock boots, Sokhakken, Trend, Trend gespot
Het najaar is begonnen, dus welke schoenen halen we weer massaal uit de kast? Precies, de laarsjes. Dit najaar heb ik rond de laarsjes een nieuwe trend gespot. Namelijk de sokhakken. De naam klinkt een beetje raar, maar dat zijn de hakken zeker niet. Deze hakken zijn perfect voor dit seizoen doordat ze als het ware als een sok tot over je enkel lopen. De voetjes blijven dus lekker warm. De enige vraag is nog of je het de hele dag op hakken overleeft. Al is dat natuurlijk op te lossen door sokhakken te nemen met een blokhak in plaats van een pump.


 

Zoals ik al schreef, valt de sokhak niet alleen in de vorm van een pump, maar ook in de vorm van een blokhak te vinden. En dit zijn nog maar twee van de vele mogelijkheden die het sokhakken land ons te bieden heeft. Allerlei verschillende vormen hakken, verschillende materialen, kleuren en patroontjes geven de hak een scala aan uitvoeringen. Wel valt op dat de neus van de hakken in een mooie punt uitloopt, wat ze heel krachtig laat ogen.

Wil je graag een outfit samenstellen met een paar sokhakken? Dan komt de outfit al makkelijk bijeen met een mooi light washed paar jeans. Of je jeans nou skinny zijn of juist heel wijd, jeans lijken bij de sokhakken altijd mooi te staan. Dit komt misschien door het contrast dat ontstaat tussen de meer casual broek en de meer vrouwelijke hakken, wat gewoon een heel sterke combinatie is. Ook andere wijde broeken als een pantalon en een culotte doen het erg goed met een paar sokhakken eronder. Overigens wil ik niet zeggen dat sokhakken alleen te combineren zijn met broeken, wel is dit de meest gebruikte combinatie. Ga je ze zelf combineren, dan raad ik zeker aan om eens te experimenteren met een outfit waarin je de sokhakken en een mooi rokje samen draagt. Voeg hier nog een jasje aan toe en je outfit zo zomaar compleet kunnen zijn.

 

 

Alle foto’s uit dit bericht heb ik van pinterest gehaald en kun je hier vinden.
Ben jij deze hakken al tegen gekomen?

 

Xxx
Advertenties

5 gedachtes over “TREND – sokhakken

Reacties zijn gesloten.