INTERIEUR – foto’s voegen persoonlijkheid toe

Foto op canvas, Foto's, Fotofabriek.nl, Interieur, Persoonlijkheid, Samenwerking
Smaken verschillen, dat is zeker waar. Binnen het interieur is er echter een ding waar iedereen wel mee bezig is en dat is het stukje persoonlijkheid in het interieur brengen. Zelfs als je van heel strak houdt, wil je toch iets toevoegen dat aangeeft dat het jouw interieur is en niet dat van je buren. Voor mij heeft persoonlijkheid een uniek karakter. Dat is iets wat je terug ziet in het stukje van mijn kamer wat jullie vandaag te zien krijgen. Het meest persoonlijke? Dat is de foto op canvas die ik bij fotofabriek.nl heb mogen laten printen. Een foto kan zo veel verschillende dingen beeld geven, dat het kiezen van de juiste foto voor jouw interieur wel iets met je persoonlijkheid te maken moét hebben.


 

In zijn geheel, is dit hoekje een deel van de kamer waar veel naar gekeken wordt. Hoe laat is het? Juist, ja, kijk even op de klink en je blik blijft hangen op één deel van de kamer. Dat is dit hoekje natuurlijk. Leuk is het dan om wat van jezelf te zien. Plantjes, plantjes, plantjes, zijn waar ik dol op ben, dus plantjes kunnen niet ontbreken. Mode is natuurlijk een element in mijn leven waar ik graag mee bezig ben, maar dat geld ook voor creatief bezig zijn. De muur half beplakken met wat van mijn “kunstwerken” voegt deze passie mooi samen. Nog een stukje persoonlijkheid dus.

 

 

En dan is er nog de foto op canvas die misschien wat uitleg nodig heeft. Ik maakte deze foto een paar weken terug en wat me meteen overviel is het mysterieuze karakter van de foto. Dat de foto zo donker is, laat hem mooi bij mijn interieur passen, maar dat en het feit dat de foto een mysterieus karakter heeft, zijn niet de enige redenen waarom ik juist deze foto op canvas wou hebben. De foto is ’s avonds gemaakt en laat een stukje van mijn uitzicht in het donker zien. Ja, ja, dat is zeer bijzonder natuurlijk, maar de lampen van het flatgebouw intrigeren mij voor een of andere reden heel erg. Daarnaast kun je niet alleen het uitzicht vanuit de flat, maar ook het uitzicht op mij vinden op de foto. Dit geeft voor mij het stukje thuis van mezelf en mijn flat weer, wat een heel huiselijk gevoel meebrengt en wat mijn persoonlijkheid in het interieur weergeeft. Het fijne daarbij is dat de foto heel mooi gedrukt is en daardoor echt een toevoeging is aan mijn interieur. Het canvas is netjes afgewerkt wat hem een professioneel karakter heeft. Geen lelijke hoekjes of rare vlekken. Gewoon een mooi resultaat waardoor ik mijn foto met trots in de kamer kan zetten.

 

Blijf voor meer blogposts over interieur mijn blog volgen! Er zullen de aankomende tijd meer posts komen over interieur. Wil je zelf een foto op canvas laten printen? Dat kan! Neem dan eens een kijkje bij fotofabriek.nl.

 

Xxx
Advertenties

6 gedachtes over “INTERIEUR – foto’s voegen persoonlijkheid toe

Reacties zijn gesloten.