my style MUSIC #18

Fergie, Grace Vanderwaal, Music, Muziek, My Style Music, Selena Gomez, The Script, The Vamps
De combinatie van Frans en Engels in muziek wel eens gehoord? Ik kan je garanderen dat het een succes is. Vooral met een artiest als Fergie die altijd haar meest extravagante kant laat zien. Niet gek dan ook dat het liedje Enchanté mijn favoriet van het moment is. Een tip als je dit liedje eens een kans wil geven: bekijk meteen ook de videoclip op Youtube. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Daarnaast heb ik nog wat liedjes van (ofcourse) twee One Direction favorieten: Louis en Harry, maar ook van mijn favoriete band die nog wel bijeen is op het moment én waar ik vanochtend mijn concertkaartjes voor gescoord heb, The Vamps. De linkjes naar de liedjes op Youtube heb ik, omdat ik zelf veel te lui zou zijn ieder liedje op te zoeken, aan de liedjes toegevoegd. Bijna makkelijker kun je het niet krijgen. Al kun je ze ook samen in een Spotifylijst vinden om meteen de hele lijst te kunnen beluisteren.


 

Transviolet – The Hamptons

The Script – Rain

Phoebe Ryan ft. Blackbear – Forgetting All About You

The Front Bottoms – Vacation Town

Grace VanderWaal – Moonlight

Fergie ft. Axl Jack – Enchanté (Carine)

Hailee Steinfeld, Alesso ft. Florida Geogia Line, watt – Let Me Go

The Vamps, Maggie Lindemann – Personal

Selena Gomez, Marshmello – Wolves

Louis Tomlinson – Just Like You

Harry Styles – Kiwi

 

 

Xxx
Advertenties

7 gedachtes over “my style MUSIC #18

Reacties zijn gesloten.