SHOP IT – parels

Bershka, Blouse, Broek, H&M, Jasje, Mango, Parel, Parels, Shop It, Winkelen, Zara
Overspoeld worden we met deze glimmertjes uit de zee. In plaats van verwerkt in sieraden, worden ze maar al te graag aan kledingstukken toegevoegd. Dit zijn natuurlijk bijna altijd namaak parels, al zullen er bij duurdere items ook echte parels gebruikt worden. Waar het vooral om draait bij deze witte balletjes, is dat ze ieder item accessoires bijbrengen zonder die accessoires nog weer ergens anders vandaan te toveren dan van het item zelf. Als een nieuwe categorie op mijn blog heb ik bij vier bekende en vrij betaalbare merken een aantal kledingstukken en stiekem één paar loafers gezocht waarin parels verwerkt zijn. Nu heb je de items binnen handbereik in plaats van dat je ze ergens verstopt in het doolhof van winkels moet zoeken.


 

Opvallend aan de items zijn de donkere kleuren of eigenlijk bijna alleen zwart waarin ze zijn. De combinatie van die kleur(en) en parels laat de items meteen een stuk duurder ogen. Dit terwijl we het nog steeds hebben over witte, vaak plastic balletjes die aan een item worden toegevoegd. Wat dat betreft zijn items als die in deze blogpost een goede investering. Daarnaast zien de parels er natuurlijk ook heel leuk uit op de items.

 

 

Xxx
Advertenties