MY STUFF: Tommy Hilfiger backpack

Backpack, Laptopvak, My Stuff, Tas, Tassen, Tommy Hilfiger
Als je een laptop koopt ga je er van uit dat hij wel in een, het liefst je eigen, tas past, toch? Dat was in ieder geval hoe ik erover dacht. Heel stom, want mijn laptop bleek te groot voor 99,9% van de tassen die ik vond! EN dan heb ik het er nog niet eens over of ik de tassen die ik kon vinden wel mooi vond. Ik heb meerdere tassen besteld en terug gestuurd terwijl ik deze Tommy Hilfiger tas allang op het oog had. Tja, het is nu eenmaal niet het goedkoopste merk. Toen een tas alweer te klein bleek te zijn, kon ik het niet meer laten en ben ik voor de Tommy Hilfiger tas gegaan. Ik wist bijna zeker dat hij groot genoeg zou zijn voor mijn laptop en dat is hij gelukkig ook. Het uiterlijk? Ik ben er helemaal blij mee. Kijk eens goed op de foto’s waarop ik de tas draag en je ziet dat de tas perfect matcht met mijn meest favoriete vest van het moment. Helemaal mooi, dus!


 

Als tas waar mijn laptop in moet passen, kan hij niet compleet zijn zonder laptopvak. In dit vak vervoer ik mijn laptop met een veilig gevoel door de voering binnen in de tas, maar ook de voering aan de rugzijde van de tas. Deze zorgt er meteen voor dat ik niet na een half uur maar pas na twee uur last krijg van mijn rug door alle zooi die ik in mijn tas vervoer. Met het benoemen van het grote voorvak en een wat kleiner vak dat aan het laptopvak gemaakt is, heb ik denk ik wel benoemd wat de tas verder nog te bieden heeft. Dan kan ik nu nog heeel even door over het uiterlijk. De donkerblauwe kleur maakt de tas een goede basic, terwijl de rode, witte en blauwe Tommy Hilfiger kleuren de tas een eigen uiterlijk geven. Goed te combineren en niet iets wat iedereen heeft!

 

 

Xxx
Advertenties

Een gedachte over “MY STUFF: Tommy Hilfiger backpack

Reacties zijn gesloten.