HAPPY new blogyear

2017, 2018, Gelukkig nieuwjaar, Update
GUYS, het is bijna 2018! Dag 2017, hallo 2018. Een nieuw jaar betekent weer een heleboel nieuwe uitdagingen. Om mezelf extra uit te dagen creatief bezig te blijven, daag ik mezelf uit in 2018 iedere week iets creatiefs te doen. En nee, daar worden mijn blogposts niet bij geteld (heeel misschien alleen als ik een leuke DIY heb). Zo moeilijk hoeft het niet te zijn om creatief te doen. Teken iets, schilder iets, maak een kledingstuk. Het gaat er niet om wat je maakt, het gaat erom dat je eens op een andere manier kijkt naar hoe je ermee bezig bent. Wat hebben jullie hieraan? Mijn wekelijkse creativiteit ga ik maandelijks met jullie delen. Een beetje net als ik de eerste helft van 2017 heb gedaan met plogs. Die deelde ik ook aan het einde van de maand. Het verschil is alleen dat ik deze uitdaging wat langer wil proberen vol te houden en natuurlijk dat dit geen plogs zijn.

Wat de plogs betreft, achteraf blijft het leuk om te zien wat ik gedaan heb het afgelopen jaar. Alleen, iedere maand alles delen is nog wat veel van het goede. Niet? Het lijkt me leuk om de belangrijkste en meest leuke momenten van mijn jaar te blijven delen. Dit zal meer gebeuren in plogs van misschien twee maanden of zelf drie maanden als ik niet veel gedaan heb in die maanden.

Voor nu wil ik jullie alvast een HEEEL GELUKKIG, GLITTEREND, GEWELDIG, LEUK 2018 wensen! Het jaar begint op mijn blog maandag met een trendblogpost, dus stay tuned.

 

Xxx
Advertenties

6 gedachtes over “HAPPY new blogyear

Reacties zijn gesloten.