my style MUSIC #19

AJR, Charli XCX, Music, Muziek, My style Michelle
Met het nummer “Weak” werd AJR afgelopen jaar bekend bij het grote publiek, maar mijn vraag aan jou is nu, heb je naast dit nummer nog naar andere nummers geluisterd van AJR? Nee? Open dan NU een nieuw tabblad voor youtube/start Spotify op en zoek eens naar het liedje “Sober Up”. Ik garandeer je dat je daar geen spijt van zult krijgen. Heb je dit nummer op staan, dan kun je verder met het lezen van deze blogpost. Ik heb namelijk nog wat meer nummers voor je in petto. Zo heb ik mijn twee favoriete nummers van het nieuwe album van Charli XCX aan de lijst toegevoegd en ben ik weer eens op zoek gegaan naar MKTO (weet je wel van dat nummer “Classic” van een hele tijd terug). De linkjes naar de nummers op Youtube heb ik, omdat ik zelf veel te lui zou zijn ieder nummer op te zoeken, aan de nummers toegevoegd. Bijna makkelijker kun je het niet krijgen. Al kun je ze ook samen in een Spotifylijst vinden om meteen de hele lijst te kunnen beluisteren.


AJR feat. Rivers Cuomo – Sober Up

Charli XCX – Out of My Head

Tayler Buono – Fine

Nicole Millar – Blindfolded

MKTO – Bad Girls

Matrix & Futurebound feat. Calum Scott – Light Us Up

Charli XCX – Unlock It

Matoma feat. Noah Cyrus – Slow

Camila Cabello – Real Friends

 

Xxx
Advertenties