TREND – ballonmouwen

Ballonmouwen, Balloon sleeves, Pofmouwen, Trend
Nog heel pril, toch zeker opkomend is de trend van vandaag. De aandacht werd in 2017 al naar de mouwen gericht door de trend van de trompetmouwen. Ook in 2018 zal de aandacht op de mouwen gericht zijn. Nu wordt er meer gebruik gemaakt van pofmouwen en vooral ook ballonmouwen. Deze mouwen lopen net als de trompetmouwen wijd uit, maar sluiten weer aan aan het eind van de mouw. Hierdoor ontstaat dat “ballon”effect. Vaak met mooie plooien rond het punt waar de mouw weer aansluitend is. Dat is wat deze mouw afmaakt.


 

 

Zoals je op de foto’s hierboven en hieronder kunt zien, wordt de ballonmouw vooral aan truien en blouses toegevoegd. Truien zijn natuurlijk al heel comfortabel en hoe groter, hoe beter zul je wel kunnen zeggen over de fijnste truien. De ballonmouw maakt dit alleen maar beter. Geen wonder dat deze mouwen graag aan truien worden toegevoegd. Al komt dit denk ik ook door het wol dat makkelijk mooi valt bij ballonmouwen.

Blouses zijn dan weer een ander verhaal. Bij de blouse voegen ballonmouwen een echt statement toe. Blouses zijn vaak wat strakker en hebben een wat meer basic pasvorm. Ballonmouwen vallen dus echt wel op! Persoonlijk, vind ik het heel gaaf staan bij blouses. Door het statement kun je ze makkelijk combineren met een spijkerbroek en heb je nog steeds een professionele uitstraling.

 

Alle foto’s uit dit bericht heb ik van pinterest gehaald en kun je hier vinden.

 

Xxx
Advertenties

6 gedachtes over “TREND – ballonmouwen

Reacties zijn gesloten.