INSTALOVE – 5x favoriete creatieve instagrammers

Creativiteit, Illustratie, Instagram, Instalove
Als social media gebruiker is het meer dan normaal dat ik een account heb op Instagram. Misschien heb je deze gezien. Misschien ook niet. Al ken je mijn account wel, dan ken je die van miljoenen (of miljarden?) anderen nog lang niet. Inmiddels volg ik al meer dan zevenhonderd accounts. Jaja, dat zijn er vrij veel. Daar bevinden zich een aantal tussen die me net even wat meer interesseren dan de rest. En laat daar nou net de nieuwe rubriek op mijn blog over gaan: Instalove. Vandaag staat de blogpost in het teken van de extra creatievelingen. Die accounts die altijd met de mooiste kunst komen, ieder saai stukje papier om toveren tot een prachtige illustratie of gewoon net even een extra creatieve draai geven aan die “standaard” instagramfoto’s.


 

1. cxctusboy aka Brent — Het account van deze jongen heb ik het afgelopen jaar enorm zien groeien. Met zijn artjournals, duizend planten en korte video’s weet hij een totaal eigen stijl te creëren die creativiteit uitschreeuwt. Het gave aan zijn artjournals is dat hij zo goed nadenkt over de thema’s, de woorden en de foto’s/plaatjes waarmee hij ze creëert. Echt de moeite waard om zijn account wat beter te bekijken. Neem vooral de moeite om de betekenis achter zijn artjournalpagina’s te achterhalen.

 

 

2. drinkingteawithme aka Estée Janssens — Voor je dagelijkse inspiratie op het gebied van livestyle, mooie illustraties en (diepzinnige) vragen via instagramstories ben je bij Estée aan het juiste adres. Ze gaat met liefde in gesprek met iedereen die reageert op haar verhalen, wat je samen met de foto’s die ze plaatst heel erg het gevoel geeft de echte Estée te zien. Krijg je niet genoeg van Estée? Ze heeft ook nog een blog! Dat is waar ik haar in eerste instantie van ken. Voor mijn gevoel staat ze heel goed met beide benen op de grond en dat merk je dan ook aan haar soms o zo droge opmerkingen. G-e-w-e-l-d-i-g.

 

 

3. miacactusi aka Mia — Een bijzonder meisje uit Noorwegen dat haar eigen gang gaat, haar haar in alle kleuren van de regenboog heeft geverfd, maar vooral heel gave zelfportretten maakt. Mia is een heel lief meisje dat iedere volger verdient. Haar foto’s kunnen soms misschien wat bijzonder overkomen, maar die creativiteit moet je juist waarderen wat Mia betreft. Dat maakt haar uniek.

 

 

4. cocodavez aka Coco Dávez — Deze Spaanse dame is de koningin van het minimalistisch schilderen. Ze schildert en illustreert bekende en onbekende plaatjes op een heel simpele manier, met veel kleur en vooral heeel herkenbaar. Wat mij betreft is ze super getalenteerd. Een poster van een van haar illustraties zou ik nog een keer met liefde bij mij thuis verwelkomen. Inspirerend zou ik haar Instagram dan ook willen noemen.

 

 

5. mattcrump aka Matt Crump — Als we het dan toch over koningen en koninginnen hebben, dan mag de koning van de eenhoorns (die zie je zelfs op een van de foto’s hierboven) niet vergeten worden in deze blogpost. Ik weet niet hoe hij alle locaties vindt, maar Matt heeft altijd wel een prachtig gekleurd gebouw achter de hand die hij op zijn totaal eigen manier weet vast te leggen. Met alle foto’s extreem kleurrijk, lijkt de zon altijd te schijnen in Matt Crump land. Heerlijk om doorheen te scrollen voor je dagelijkse portie vrolijkheid.

 

Xxx
Advertenties

2 gedachtes over “INSTALOVE – 5x favoriete creatieve instagrammers

Reacties zijn gesloten.