INSPIRATIE – broeken met printjes

Broeken, Inspiratie, Printjes, Trend
De skinny jeans zijn lang niet meer de enige broeken die we dragen. Alle wijdere modellen zijn all over the place en daar zijn we nu wel aan gewend. Tijd voor nog weer wat extra’s, niet? Lekkere printjes worden aan pantalons, culottes en wat ook allemaal niet toegevoegd. En het zijn de leukste items om te combineren! Vooral t-shirts en andere mouwloze topjes worden vaak gecombineerd, dus deze inspiratie is alvast met een knipoog naar de lente. Al is dat echt niet de enige combinatie die je op de foto’s hieronder tegenkomt.


 

 

Voordeel aan deze broeken is het statement an sich. Een goed vallend zwart shirt of truitje is misschien wat basic, maar zeer goed passend bij deze broek. Vooral een uitlopend model broek trekt al zo richting het onderste deel van de outfit dat een simpele top goed genoeg is voor die outfit. Net even wat stoerder is een leren jasje daarbij zoals je op een van de foto’s hieronder ziet. Perfect. Liever niet basic kan natuurlijk ook. Combineer je broek dan met een totaal ander printje. Printjes op printjes is nooit een slecht idee.

 

 

Xxx
Advertenties

6 gedachtes over “INSPIRATIE – broeken met printjes

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s