ZIE MIJ EENS CREATIEF ZIJN – januari / februari

Creativiteit, Waterverf, Zie mij eens creatief zijn
Een jaar vol creativiteit was mijn plan bij de start van 2018. Een jaar waarin jullie die creativiteit kunnen volgen met als aftrapper deze blogpost. Van precies iedere week zul je geen foto’s zien wat ik heb gemaakt. Een groot deel van de tijd ben ik namelijk bezig geweest met het voor het eerst maken van een jurkje. Daarbij heb ik verjaardagskaartjes gemaakt die ik al gegeven heb voor ze te kunnen fotograferen voor deze blogpost. Als vervanging daarvoor heb ik twee verjaardagskaartjes die ik kreeg voor mijn verjaardag en die zijn gemaakt door vriendinnen. Als laatst heb ik de waterverf er weer bij gepakt, omdat dat me de ultieme ontspanning gaf toen ik ziek was en het me letterlijk even de pijn liet vergeten door me honderd procent te focussen op mijn schilderwerkje (goede tip dus als je ooit afleiding nodig hebt).


 

 

JURKJE -nog lang niet perfect, maar een goede eerste poging
 

 

VERJAARSDAGKAARTEN – geschilderd en gemaakt met een kraslaag

 

 

WATERVERF – Taylor Swift bij de Grammys in 2016

 

 

WATERVERF – gewoon wat improvisatie

 

Xxx
Advertenties

5 gedachtes over “ZIE MIJ EENS CREATIEF ZIJN – januari / februari

Reacties zijn gesloten.