NEW IN – Karl Lagerfeld minaudière

Hudson's Bay, Karl Lagerfeld, New In
Al sinds ik me kan herinneren ben ik fan van de creaties van Karl Lagerfeld. Dat in combinatie met mijn liefde voor een mooie tas, maakt dat ik van alle Lagerfeldjes het liefst een tas van Karl Lagerfeld wou bemachtigen. Nog iets specifieker? Een minaudière. Die iconische doosjes aan een ketting die Karl in allerlei verschillende designs uitbrengt. Jawel dames en heren, die wens is uitgekomen. Bij het scrollen door de laatste sale items van Hudson’s Bay kon ik mijn geluk niet op toen ik deze minaudière tegenkwam. Het was direct in het winkelmandje en versturen maar. Laten we eens kijken hoe deze minaudière eruit ziet.


 

 

Wat de postbode me bracht is een tas in de vorm van een stevig (het materiaal is heel dik) doosje aan een zilveren ketting. Op de voorgrond een bedrukking met “Karl” op de voorkant en een hartje op de achterkant in de kleuren van Hudson’s Bay geschreven en met lijnen die van voor naar achter en weer terug doorlopen. De achtergrond is zwart en vol glitters waar een soort diepte in is ontstaan door de verschillende lagen in de lak. Even geen zin in die zware ketting? Dan haal je deze er gemakkelijk af en vouw je de haakjes naar binnen. Openen moet je de minaudière met wat kracht, want de magneet is vrij sterk. Binnenin heb je niet al te veel ruimte. Om mijn telefoon erin te laten passen (scherm 5.5 inch) moet ik het hoesje eraf halen en gaat het allemaal maar net. Een paar pasjes en wat kleingeld kunnen in het zijvakje en dan is het tasje al zo een beetje gevuld. Dat is dan maar weer wat je er voor over moet hebben als je met een minaudière als deze rond wil lopen.

 

 

Xxx
Advertenties

4 gedachtes over “NEW IN – Karl Lagerfeld minaudière

Reacties zijn gesloten.