About

Ik ben Michelle, 18 jaartjes oud en ik ben een fashionliefhebber. Ik ben dol op alles wat met kleding te maken heeft en vind het leuk om vanalles hierover met jullie te delen. Vooral het delen van mijn style vind ik leuk, daarom ook de naam van mijn blog “My Style Michelle”. Naast kleding vind ik het leuk om te sporten, een druk bestaan te hebben en luister ik veel naar muziek. Dit en nog veel meer zul je verder dan ook op mijn blog tegen komen.

Berichten
Qua berichten kan je er van uit gaan dat er elke maandag en vrijdag een bericht online komt. De berichten op maandag zullen vooral in het teken staan van kleding, make-up en accessoires. Simpel gezegd het uiterlijk.
De vrijdag is meer voor ander soort berichten over bijvoorbeeld sport, muziek, het maken van leuke dingen of eten. Wat meer dingen over “het leven”.

Navigatie
Je kan op verschillende manieren bij een bericht komen. Ten eerste is dit door via de hoofdpagina de foto van het bericht aan te klikken of op lees meer te klikken.
Daarnaast kan je een bericht opzoeken door naar onderaan de pagina te scrollen en op de plus in het driehoekje die daar staat te klikken. Hier heb je een klein overzicht van de afgelopen berichten, maar kan je ook op woorden zoeken.
Als laatst kan je via een bericht naar een volgend bericht gaan door bij gerelateerde een bericht uit te zoeken en aan te klikken. Zo blijf je over het algemeen in eenzelfde klasse.

Naast het zoeken kan je bij het plusje onder aan de pagina nog naar mijn Instagram gaan of mijn blog via de mail volgen. Zo zie je nog meer van mijn site en ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste berichten.

Nog vragen/dingen die hier niet tussen staan? Laat het gerust achter in de reacties zodat ik je vraag kan beantwoorden of deze pagina kan bijwerken.

Xxx
Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s